Bun venit la locul de muncă

DE CE MERITĂ SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Grupul companiei TRANSFRIGO este interesat de colaborarea cu specialiști tineri și cu experiență în domeniul transportului de mărfuri, serviciilor vamale și asigurărilor. Politica noastră ce ține de personal prevede atragerea angajaților orientați spre noi culmi în afaceri, pentru a forma împreună o echipă unică. O să-ți placă să lucrezi la noi dacă ești sociabil, cu inițiativă și ești gata să participi nemijlocit la luarea deciziilor.

Oferim timp de peste 7 ani servicii de profil pentru reprezentanții businessului din țara noastră și de peste hotare, fiind o companie stabilă, un partener de încredere și un angajator conștiincios. Dăm dovadă de respect pentru cei care își aduc contribuția la dezvoltarea grupului companiei TRANSFRIGO și suntem gata să oferim posibilități de creștere profesională tuturor noilor noștri colegi. Suntem deschiși pentru a discuta despre realizarea noilor abordări și idei, care să contribuie la atingerea unor noi orizonturi în afacerea noastră.

Grupul companiei TRANSFRIGO a creat condiții pentru ca fiecare nou angajat să devină parte importantă a echipei noastre mari și prietenoase, să fie plin de optimism, să simtă în permanență sprijinul colegilor și să își poată dezvălui pe deplin abilitățile de afaceri și talentele. Noi acordăm o atenție deosebită instruirii și măiestriei profesionale a angajaților noștri. Organizăm săptămânal consultații, care contribuie la consolidarea deprinderilor, îmbunătățirea interacțiunii cu clienții și a metodelor de lucru.

Să atingi noi culmi împreună cu TRANSFRIGO este foarte simplu: alege direcția de activitate pe care o preferi, iar noi te putem ajuta să îți formezi o carieră și să devii un adevărat profesionist!


Pentru informații despre posturile vacante, sunați la:  +373 22 46-74-26 sau trimiteți CV-ul la transfrigo@yahoo.com.

Conducător auto

Mecanic auto

Contabil

Logist

Contact

Luni-Vineri: 9:00-18:00

+373 22 46-03-06

Adresa noastră

Moldova, Chișinău

str. Doina 195

Abonați-vă la noi

2023 TRANSFRIGO. All Rights Reserved.