În prezent compania TRANSFRIGO SRL beneficiază de propria sa bază de reparaţie şi asistenţă tehnică auto.

Echipa de asistenţă tehnică a grupului TRANSFRIGO SRL dispune de toate mijloacele specifice pentru a asigura buna funcţionare a autovehiculelor aflate in exploatare şi nu numai. Camioanele generaţiei moderne necesită o menţinere tehnică minuţioasă şi un profesionalism înalt din partea personalului, care va permite în final utilizarea de lungă durată a vehiculelor.

Asistenţa tehnică include servicii specializate pentru toate tipurile de camioane şi semiremorci. Diagnosticarea rapidă cu ajutorul testerelor moderne, permite soluţionarea şi inlăturarea rapidă a oricărei probleme tehnice la preţuri accesibile. Personalul calificat, care vă stă la dispoziţie, beneficiază de o pregătire superioară şi de o instruire permanentă pe probleme tehnice, care se desfaşoară pe plan local de către persoane specializate. Întreaga logistică implicată în lucrările de service are menirea de a vă salva timp, efort şi implicit bani.

Aşa dar, grupul TRANSFRIGO SRL pune la dispoziţia Dumneavoastră un spectru larg de servicii de asistenţă tehnică pentru reparaţie parţială şi integrală a camioanelor.

De-a lungul anilor centrul de serviciu asistenţă tehnica TRANSFRIGO SRL a atins rezultate excepţionale devenind distribuitor oficial al companiilor:

 

Contact

Luni-Vineri: 9:00-18:00

+373 22 46-03-06

Adresa noastră

Moldova, Chișinău

str. Doina 195

Abonați-vă la noi

2023 TRANSFRIGO. All Rights Reserved.