forklift

Transportul complet (sau exclusiv) este orice transport de mărfuri pentru care este necesară folosirea exclusivă a mijlocului de transport, chiar dacă se utilizează sau nu întreaga capacitate de încărcare. În terminologia de transport, acest tip de transport se prescurtează FTL – Full Truck Load sau Full Trailer Load.

În cazul în care optaţi pentru un transport complet de marfă, veţi beneficia de un timp mai mic de livrare, faţă de transportul la grupaj, iar livrarea mărfii se va face în deplină siguranţă la orice punct de destinaţie indicat de Dumneavoastră.

Camioanele cu remorcile eurostandard tip prelată, volum de la 86м3 pînă la 92м3 sunt destinate pentru a transporta mărfuri la diferite distanţe. Capacitatea maximă a remorcilor este de 33 euro paleţi. Acest tip de transport este cel mai solicitat pentru toate direcţiile.

Remorcile tip prelată au devenit o sursă foarte solicitată de transport, avînd posibilitatea de incarcare uşoară atît lateral cît şi din spate. Aceasta conferă avantajul distinct al facilităţii şi siguranţei incărcăturii pe timpul transportului.

Timpi reduşi de incărcare şi descărcare şi chiar protejarea în anumite cazuri a incărcăturii prin folosirea chingilor de fixare, ce permite transportarea a orice tip de marfă: industrială, produse de uz casnic, utilaj, materiale de constructii, autovehicule şi chiar mărfuri periculoase ADR.

Decideţi Dumneavostră unde să mergeţi, iar de restul ne ocupăm noi.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să Vă adresaţi în oficiile noastre sau să accesaţi cererea online.

Livrarea bunurilor în regim FTL este mai avantajoasă în cazurile în care volumul mărfurilor permite umplerea în totalitate a camionului. Aceasta este una dintre cele mai rapide metode de livrare la adresa destinatarului. Într-un singur camion putem transporta până la 24 de tone (brut) de marfă sau 33 de paleți euro. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că în unele țări există restricții pentru un șir de parametri ai bunurilor transportate.

gen_sb_op