TRANSFRIGO SRL a fost infiintata in anul 1997 pentru a furniza servicii de transport pentru rutele de export si import. Introducerea unor standarde înalte de management în dezvoltarea activităților noastre de transport a dus la faptul că ne-am stabilit printre alte companii internaționale de transport ca o echipă profesionistă cu un portofoliu bine definit, stabil și în continuă expansiune de clienți.

În decursul activității s-a extins considerabil spectrul de servicii oferite, s-a dezvoltat rețeaua de companii afiliate în România, care permit să satisfacă constant cererile și exigențele clienților și partenerilor noștri în traficul internațional. La fel a fost deschisă propria bază de reparație și spălătorie auto.

Procesul de recalificare, perfecționare și creșterea în domeniu se efectuează în permanență în compania noastră.

Extinderea zonelor geografice de activitate rămine un avantaj, care ne permite să efectuăm cu succes traficul internațional de transport la nivelul cel mai înalt.

Fiabilitatea, securitatea și viteza sunt principalele caracteristici și factori, care ne afirmă și ne deosebesc favorabil pe piața transportatorilor.

6 500m3

Marfă livrată

Ne extindem în mod constant rețeaua logistică și creștem volumul de trafic.

57

Țările de livrare

„TRANSFRIGO” SRL oferă servicii pentru transportul rutier de toate tipurile de mărfuri din Europa, Serbia, Croația și țările CSI.

9 600

Clienți mulțumiți

Apreciem clienții noștri și facem tot posibilul pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

5

Participare și organizare

Compania „TRANSFRIGO” SRL este fondator și membrii a 5 organizații.

Contact

Luni-Vineri: 9:00-18:00

+373 22 46-03-06

Adresa noastră

Moldova, Chișinău

str. Doina 195

Abonați-vă la noi

2023 TRANSFRIGO. All Rights Reserved.