1477c10aa6c489d91f008067aee85b52

LTL – abreviatura din l.engleză Less Than Full Truck Load, ceea ce ar însemna în traducere «camion parţial încarcat sau incomplet».

Prin intermediul transportului LTL se pot transporta partide mici de marfă, cu capacitate de la 1kg şi pană la loturi de marfă care pot ocupa volumul unui autocamion. În terminologia de transport, acest tip de transport se numeşte grupaj.

TRANSFRIGO SRL oferă tarife competitive pentru serviciul de transport tip grupaj, la diverse rute import/export către/din Italia cu volum de la 1м3.

În dependenţă de cerinţele clientului, termenii de livrare, traseul şi de costuri TRANSFRIGO SRL pune la dispoziţie cîteva opţiuni de livrare a mărfii la cantităţi mai mici:

– livrarea în regim de grupaj din orice colţ al Europei cu posibilitate de depozitare prin intermediul depozitelor noastre consolidate din Italia.

Datele mărfii trec o perfectare specială, iar după colectarea ei şi completarea camionului, marfa în regim de grupaj este livrată destinatarului.

– livrarea în regim de grupaj direct de la producător la destinatar.

De regulă în aşa cazuri ridicarea şi livrarea mărfii se petrece cu un singur camion direct de la expeditorul mărfii la destinatar. Opţiunile date fiind comode şi optime, durează de la 4 la 7 zile.

Aşadar, pentru cantităţi mai mici de marfă puteţi obţine un cost mai mic la transport, dacă optaţi pentru transport parţial sau în regim de grupaj.

Livrarea mărfurilor în regim LTL presupune că într-un camion vor fi câteva loturi mici și medii de marfă. În acest caz camionul transportă marfa de la câțiva expeditori către câțiva destinatari. Grupul de companii TRANSFRIGO asigură livrarea loturilor mici de marfă din țările Uniunii Europene. Mijlocul nostru de transport pleacă de 1-2 ori pe săptămână, în funcție de destinație. Termenele de livrare pot fi diferite, în funcție de locul încărcării.

3