Transfrigo
+373 22 46 03 06              +373 22 46 01 46

Bine aţi venit!

15aniCompania TRANSFRIGO SRL a fost infiinţată în anul 1997 pentru a oferi servicii de transport cu organizarea rutelor de export şi import.

Implementarea unor înalte standarde de management în desfăşurarea activităţii noastre de transport, a avut drept rezultat afirmarea noastră printre celelalte companii de transport internaţionale drept o societate profesionistă, cu un portofoliu de clienţi bine definit, stabil şi aflat în continuă expansiune.

În decursul activitatăţii s-a extins considerabil spectrul de servicii oferite, s-a dezvoltat reţeaua de companii afiliate în Romania, care permit să satisfacă constant cererile şi exigenţile clienţilor şi partenerilor noştri în traficul internaţional. La fel a fost deschisă propria bază de reparaţie şi spălătorie auto.

Procesul de recalificare, perfecţionare şi creşterea în domeniu se efectuează în permanenţă în compania noastră.
Extinderea zoneler geografice de activitate rămine un avantaj, care ne permite să efectuăm cu succes traficul international de transport la nivelul cel mai înalt.

Fiabilitatea, securitatea şi viteza sunt principalele caracteristici şi factori, care ne afirmă şi ne deosebesc favorabil pe piaţa transportatorilor.

Suntem siguri, că dacă ne veţi contacta, veţi găsi un partener de încredere pe un termen de lungă durată în transportul de mărfuri.