Transfrigo
+373 22 46 03 06              +373 22 46 01 46

Servicii

gruzoperevozki sm

Transport rutier de mărfuri

TRANSFRIGO SRL eficientizează direcţia privind acordarea serviciilor de transport a companiei prin transportarea internaţională de marfă prin Europa după sistema „Door to Door". Camioanele TRANSFRIGO SRL se pot întîlni atît pe autostrăzile ţărilor Europene cît şi prin Croaţia, Serbia, Marea Britanie, Rusia.

remont sm

Asistenţa tehnică

În prezent compania TRANSFRIGO SRL beneficiază de propria sa bază de reparaţie şi asistenţă tehnică auto.

skladirovanie sm

Depozitare

Depozitarea mărfii completează paleta largă de servicii oferite de grupul "TRANSFRIGO" SRL prin intermediul partenerilor specializaţi şi a spaţiilor de depozitare în Italia.

asigurare ro

Servicii de asigurare

O gestiune corectă a resurselor asigură un anumit nivel de siguranţă şi continuitate a afacerilor noastre. Oferind servicii de transport auto, compania TRANSFRIGO SRL a fost întotdeauna îndreptată către client. Acest concept ne permite şi dezvoltarea unor segmente noi de activitate aşa ca serviciile de asigurare.

moika sm

Spălătoria auto

O societate prosperă de transport nu e numai un parc auto, centru de asistenţă tehnică, dar şi o spălătorie auto modernă, ce asigură în permanenţă un proces de curăţare şi spălare pentru orice tip de camion.