Transfrigo
+373 22 46 03 06              +373 22 46 01 46

Despre noi

Cu o experienţă de mai bine de 15 ani în industria transportului TRANSFRIGO SRL oferă servicii de transport rutier de mărfuri generale şi transport specializat la standarde europene.

Unul dintre avantajele grupului TRANSFRIGO SRL este beneficierea terenului propriu din municipiul Chişinău cu o suprafaţă de 12000 m2 unde sunt situate:
blocul de oficii şi birouri, centrul de servicii de reparatie auto, spălătoria auto şi o zonă vastă de parcare cu pază pentru camioane si autoturisme.
La dispoziţia angajaţilor sunt expuse birouri spaţioase şi toate condiţiile necesare pentru cea mai bună utilizare a calităţilor profesioniste.

TRANSFRIGO SRL ofera servicii de transport rutier pentru orice tip de marfă şi transport specializat la standarde europene spre/dinspre ţările Europei, inclusiv Serbia, Croaţia şi ţările CSI.

La organizarea şi transportarea mărfurilor în regim grupaj TRANSFRIGO SRL pune la dispoziţia clientului utilizarea şi depozitarea acestora la depozitele consolidate din Italia. Aici puteţi beneficia de camere specializate cu regim de temperatură pentru păstrarea legumelor şi fructelor cît şi a produselor alimentare de diferit tip.

TRANSFRIGO SRL eficientizează soluţiile de transport şi optimizează costurile, punînd la dispoziţie o flotă personală de camioane la standardele Euro-4 şi Euro-5.

Compania TRANSFRIGO SRL este fondatorul şi membrul organizaţiilor:

 

aita logoAITA – Asociaţia Internaţională a Transportatorilor Auto din Rep.Moldova

 

iru logoIRU – Asociaţia Internaţională de Transport Rutier

 

CARGO-TEST S.R.L. – Testarea auto a mijloacelor de transport şi a remorcilor


confindustria logoConfindustria

 

Şcoala Auto „Profesioniştii AUTO” SRL